اجرای طرح احداث حوضچه زباله‌گیر در بالادست روستای میرزاپانگ ضرورت دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=117398کپی به کلیپ‌بورد

اجرای طرح احداث حوضچه زباله‌گیر در بالادست روستای میرزاپانگ ضرورت دارد

فرماندار
گالیکش در نشست با بخشدار مرکزی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: اجرای طرح احداث
حوضچه زباله‌گیر و نگهدارنده در کانال هدایت آب در بالادست روستای میرزاپانگ ضرورت
دارد.

به گزارش
روابط عمومی فرمانداری شهرستان گالیکش، مایلی فرماندار شهرستان در این جلسه‌ که با
حضور معاون عمرانی فرماندار، بخشدار مرکزی و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان به منظور بررسی
و رفع مشکلات بوجود آمده برای کشاورزان روستای میرزاپانگ و تخریب مزارع آنان در اثر
رهاسازی زباله‌ها و نخاله‌های شهری در کانال هدایت آب، در محل دفتر کار وی برگزار شد،
اظهار کرد: فرهنگ‌سازی در جهت عدم رهاسازی زباله، نخاله و مصالح ساختمانی در محل‌های
غیرمجاز و غیرمتعارف، بویژه در مسیل‌ها، نهرها و بستر رودخانه‌ها و همچنین مدنظر قرار
دادن راهکارهای اجرایی نظیر ایجاد حوضچه رسوب‌گیر یا زباله‌گیر در بالادست، از مهمترین
مواردی است که باید از سوی شهرداری گالیکش، بخشداری و دستگاه‌های متولی به‌ویژه جهاد
کشاورزی بطور جدی در نظر گرفته شود تا در کنار مساعدت دهیاری‌ها تاثیر گذار واقع گردد. 

اجرای طرح احداث حوضچه زباله‌گیر در بالادست روستای میرزاپانگ ضرورت دارد

 

اجرای طرح احداث حوضچه زباله‌گیر در بالادست روستای میرزاپانگ ضرورت دارد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.