دستگاه‌های متولی امور اراضی در چهارچوب قانون با نگاه مثبت و تسهیل گرانه به نفع مردم عمل کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=135778کپی به کلیپ‌بورد
رئیس سازمان امور اراضی کشور در جلسه مشترک با نماینده مجلس و فرمانداران شرق استان گفت: مهمترین وظیفه ما به نفع مردم و بدون چشم داشت کار کردن است. هر سه دستگاه امور اراضی جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ثبت اسناد در چهارچوب قانون با نگاه مثبت و تسهیل گرانه به مقررات و بخشنامه ها عمل کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور در جلسه مشترک با نماینده مجلس و فرمانداران شرق استان گفت: مهمترین وظیفه ما به نفع مردم و بدون چشم داشت کار کردن است. هر سه دستگاه امور اراضی جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ثبت اسناد در چهارچوب قانون با نگاه مثبت و تسهیل گرانه به مقررات و بخشنامه ها عمل کنند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، دکتر رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور در جلسه مشترک با سیدنجیب حسینی نماینده مردم شرق استان و فرمانداران شهرستان‌های گالیکش، مینودشت، کلاله و مراوه‌تپه که ظهر پنجشنبه ۶ دی ماه با حضور رئیس سازمان امور اراضی استان و مدیران جهاد کشاورزی، روسای ادارات منابع طبیعی و ثبت اسناد شهرستان‌های شرق استان در گالیکش برگزار شد، اظهار داشت: همه قوانین دولت، مجلس، قوه قضائیه در تمام حوزه‌های جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ثبت اسناد برای خدمت به مردم است. بنابراین قوانین باید در حد ممکن با حفظ همه اصول به نفع مردم و قشر هدف تفسیر شود.

وی تصریح کرد: یکی از سرمایه‌های مردم این منطقه زمین آنها و مالکیت مردم حق آنهاست. لذا مدیریت زمین در دو محور خلاصه می‌شود. یکی رفع تداخل است و این وظیفه امور اراضی و سایر اعضای کارگروه مرتبط می‌باشد و دوم در حوزه تغییر کاربری اراضی است.

دکتر افلاطونی بیان کرد: سرمایه گذاران بخش دولتی، خصوصی و نیمه خصوصی با برنامه جامع و کامل، اهداف و نیازهای خود را در بخش‌های مختلف گردشگری، مجتمع تفریحی رفاهی و غیره ارائه دهند تا کمک کنیم مشکل تغییر کاربری و سایر موارد حل شود.

وی اضافه کرد: در مورد مستندات مادر یا مبدا سازمان ثبت اسناد به تعیین حدود پلاک ثبتی اعتبار داده شده است و اگر پلاک ثبتی انجام نشده حتما رسیدگی شود و مشکلی در تعیین حدود پلاک ثبتی وجود ندارد و برخی موارد اصلاح سند می‌خواهد و رأی صادر می‌شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور یادآور شد: نگاه ما در بحث ساخت و سازهای غیرمجاز صرفا نگاه قلع و قمع نیست، بلکه باید با مدیریت، تدبیر و نهایتا با اخطار نسبت به عدم ساخت و ساز اقدام شود. همچنین در رابطه با فعالیت‌های بخش‌های کشاورزی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی صادر شده است که استعلامات را تا حد امکان کاهش می‌دهد.

سیدنجیب حسینی نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: استان گلستان قلب صنعت گردشگری و توریستی است که در کنار هم باعث پیشرفت و توسعه استان می‌شوند.

وی تاکید کرد: اگر قرار است از ظرفیت‌های استان به خوبی استفاده شود، باید دو مقوله مهم حفظ اراضی، جنگل‌ها و سایر منابع طبیعی را مدنظر قرار داده و مشکلات در این زمینه را بین دولت و مردم حل کنیم.

نماینده مردم شرق گلستان افزود: یکی از مشکلاتی که سرمایه گذاران در بخش‌های کشاورزی، صنعت توریست و صنایع مادر با آن مواجه هستند، بحث تغییر کاربری و کیفیت درجه خاک این منطقه به‌خصوص شرق استان است. در این منطقه خاک درجه ٣ نداریم که با این فرمول استان به توسعه نمی‌رسد و بحران بیکاری و اشتغال رفع نخواهد شد.

سیدنجیب حسینی تصریح کرد: امیدواریم طی این سفر مشکلات حل و فصل و همه موانع تا حد امکان با حفظ اصول برطرف شود. این مهم، مطالبه نمایندگان، استاندار و سایر مسئولین استانی است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.