نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

آموزش بیش از 650 نفر از متقاضیان آموزش های مهارتی در سال 1395

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111176کپی به کلیپ‌بورد

آموزش بیش از 650 نفر از متقاضیان آموزش های مهارتی در سال 1395

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گالیکش گفت: در سال جاری تعداد 668 نفر (110 هزار و 935 نفر ساعت) در دوره های آموزشی این مرکز در بخش دولتی آموزش دیده اند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گالیکش ، محمدرضا ملکان در مصاحبه با اصحاب رسانه با ذکر این مطلب افزود:عملکرد این مرکز در بخش ثابت 83 هزار و 763 نفر ساعت به تعداد 395 نفر و عملکرد در بخش روستایی 27 هزار و 172 نفر ساعت به تعداد 273 نفر بوده که طی دوره های مختلف آموزشی مهارت های لازم را فرا گرفتند.

به گفته وی ، این آموزش ها در بخش های صنعت،فرهنگ وهنر،کشاورزی و خدمات و در حوزه های مرکز ثابت ، روستایی ، جوار دانشگاه ، پادگان و کارگاه های استاد شاگردی ارائه گردیده است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی این مرکز در این مدت 30 هزار 782 نفر ساعت و به تعداد 320 نفر آموزش دیده اند.

ملکان تصریح کرد: از این میزان آموزش 22 هزار و 443 نفر ساعت با هزینه سازمانی و 8 هزار و 339 نفر ساعت به صورت مشارکت با سایر دستگاه های همکار تحقق یافته است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گالیکش گفت: این مرکز دارای 7 کارگاه آموزشی شامل کارگاه های (برق ، تعمیر لوازم خانگی ، تاسیسات ، صنایع دستی ، عمران ، موتورسیکلت و کشاورزی) می باشد.

آموزش بیش از 650 نفر از متقاضیان آموزش های مهارتی در سال 1395

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با همراهی معاون سیاسی فرماندار، بخشدار لوه و تنی چند از مدیران شهرستانی به‌مناسبت گرامیداشت روز شهردار با حضور در شهرداری گالیکش با ابراهیم فرامرزی شهردار این شهر دیدار و گفتگو کرد.
سرپرست فرمانداری گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار لوه، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان در آستانه نوروز به‌صورت میدانی از روند آماده سازی کمپ نوروزی هلال احمر و میراث فرهنگی در محل ورودی جنگل گلستان و نیز وضعیت آمادگی دیگر مراکز خدماتی بین راهی نظیر نمازخانه و سرویس بهداشتی راهدارخانه گلستان و مسجد خمبرآباد بازدید نمودند.
سرپرست فرمانداری گالیکش با همراهی سرهنگ فریدون جهان‌تیغ فرمانده انتظامی شهرستان و دیگر همراهان پیش‌ازظهر دیروز به‌مناسبت بزرگداشت روز شهید، در دیداری صمیمی از خانواده‌ شهیدان “محمود مزروعی و غلامرضا تشکری” دو تن از شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی این شهرستان تجلیل و تکریم نمودند.
طی مراسمی به مناسبت بزرگداشت روز شهید و سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام(ره)، گلزار شهدای شهر گالیکش با حضور فرماندار، فرماندهان سپاه و انتظامی، بخشدار مرکزی، مدیران و روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی و جمعی از شهروندان عطرافشانی و گلباران شد.
یازدهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گالیکش همزمان با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست عی‌اصغر طهماسبی استاندار گلستان و به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری گالیکش و دیگر اعضای شورای در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.