معاون عمرانی فرماندار گالیکش در جلسه کارگروه اشتغال و اقتصاد مقاومتی شهرستان گفت: در سال 1400 شاهد تحقق 104 درصدی اشتغال در شهرستان گالیکش بودیم و از تعداد یک هزار و 172 اشتغال تعهد شده یک هزار 224 مورد تحقق یافته است که این مهم با همکاری و هماهنگی دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل و کار جهادی مجموعه شهرستان به دست آمده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، محمدرضا میرنیا معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ظهر سه شنبه (۲۰اردیبهشت) در جلسه کارگروه اشتغال و اقتصاد مقاومتی این شهرستان که با حضور رئیس تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان و دیگر اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در بخش مشاغل خانگی فرصتهای شغلی بسیاری فراهم شده است که شهروندان میتوانند از آنها بهره لازم را ببرند. در همین راستا در سال 1400 تعداد 113 طرح با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال در شهرستان در دستور کار قرار گرفته که از این تعداد ۵۲ طرح پرداخت شده که میزان تحقق آن 50 درصد است.
محمدرضا میرنیا ادامه افزود: در سال گذشته در بخش تسهیلات کرونا نیز تعداد 509 پرونده در شهرستان داشتیم که با اشتغال 609 نفر و پرداخت 54 میلیارد و ششصد میلیون ریال بمیزان 95 درصد تحقق داشته است و تنها 19 پرونده در بانکهای عامل راکد مانده که باید به زودی تعیین تکلیف شود.
وی گفت: در بخش کارورزی نیز از 31 سهمیه شهرستان 17 مورد انجام شده است که 55 درصد تحقق یافته، همچنین در طرح مشوق بیمهای نیز 15 سهمیه شهرستان بطور کامل محقق شده است. در بخش یارانه دستمزد هم 25 مورد از 60 سهمیه تعیین شده برای شهرستان به نتیجه رسیده و 42 درصد تحقق یافته است.
معاون عمرانی فرماندار گالیکش بیان کرد: در سال 1400 بنیاد برکت 200 پرونده در سطح شهرستان تشکیل داده که از این تعداد 181 مورد پرداخت تسهیلات به مبلغ 95 میلیارد ریال شامل دامداری، تولیدی البسه، خدمات عمومی، پرورش ماهی، زنبورداری، گیاهان دارویی، کشاورزی، تولید ادوات کشاورزی، بوم گردی، رستوران و خدمات فنی و مهندسی اجرا شده است.
وی اضافه کرد: بسیج سازندگی نیز در سطح روستاها 48 صندوق قرضالحسنه و 273 مورد شغل برای اعضای آن ایجاد کرده است و بیش از 20 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت داشته که جای تقدیر و تشکر دارد.
میرنیا تصریح کرد: یکی از ماموریتهای اصلی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) توسعه کسب و کار پایدار و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم است.
معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گالیکش افزود: در سال گذشته بنیاد برکت در قالب طرح سحاب با همکاری فرمانداری و دستگاههای عضو کارگروه اشتغال شهرستان و بانکها اقدامات بسیار خوبی انجام داده است و هدف نهایی آن توسعه مناطق محروم روستایی شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از اصلیترین محورهای کارگروه اشتغال شهرستان، توانمندسازی جوامع محلی، کارآفرینی اجتماعی، ارتقاء سطح درآمد روستائیان، توجه به ابعاد معیشتی، تقویت پایههای اقتصادی جوامع روستایی، توسعه کسب و کارهای محلی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان است و در نهایت پویا کردن اقتصاد روستا با تکیه بر دانایی و سرمایههای انسانی از اهداف مهم این کارگروه مهم در شهرستان میباشد.
معاون عمرانی فرماندار گالیکش در ادامه با اشاره به شعار سال گفت: تبیین شعار سال توسط مقام معظم رهبری که در چند سال اخیر بطور ویژه در حوزه تولید و اقتصاد بوده بسیار مهم است. تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه در حوزههای مختلف خواهد بود.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم و شخص ریاست محترم جمهور نسبت به اشتغال اهتمام ویژهای دارند و لذا همه مدیران عضو ستاد اشتغال شهرستان باید دغدغه همگانی نسبت به اشتغال داشته باشند و به صورت جهادی امورات این حوزه را پیگیری نمایند و در راه اشتغال مشکلی ایجاد نکنند.
میرنیا در پایان یادآور شد: در راستای اشتغال به همت دولت و همکاری وزارتخانهها مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیکی صادر میشود که یک انقلاب بزرگ در حمایت از تولیدکنندگان بشمار میرود و با این کار روند طولانی شدن صدور مجوزها برداشته شده است.