در نشستی با حضور نماینده مردم شرق استان در مجلس، فرمانداران شهرستانهای مینودشت و گالیکش، مدیر شرکت ساخت و توسعه زیرساختهای حملونقل جادهای استان گلستان و برخی دیگر از مدیران و مسئولین شهرستانی، مسائل و مشکلات موجود در روند اجرای پروژه بزرگراه ترانزیتی محور مینودشت، گالیکش و جنگل گلستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر لزوم تسریع در روند تکمیل و اتمام این طرح تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری شهرستان صبح جمعه ۵ بهمن ماه در جلسه بررسی وضعیت اجرایی پروژه بزرگراه مینودشت، گالیکش، جنگل گلستان که با حضور سیدنجیب حسینی نماینده مردم شرق استان، مصطفیلو سرپرست فرمانداری مینودشت، رفیع نژاد مدیر شرکت ساخت و توسعه زیرساختهای حملونقل جادهای گلستان و برخی از مدیران ادارات شهرستان و مسئولین پروژه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: اتمام پروژه بزرگراه ترانزیتی محور مینودشت، گالیکش، جنگل گلستان بهعنوان یکی از قدیمیترین پروژههای زیرساختی و عمرانی شرق استان، باید بهطور جدی در دستور کار قرار گیرد و در سریعترین زمان ممکن نیز به بهرهبرداری برسد.
سیدنجیب حسینی نماینده مردم شهرستانهای مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: بزرگراه مینودشت تا جنگل گلستان بهعنوان بخشی از پروژه بزرگ تعریض و چهار بانده کردن محور بهشهر به بجنورد، شاهراه توسعه این منطقه بهشماره میرود و علیرغم همه مشکلات در گذشته، در حال حاضر با پیگیریهای صورت گرفته اعتبارات لازم از مجاری مربوطه جذب و تخصیص یافته و عملیات اجرایی آن بهویژه در بخش ساخت ابنیه و پلهای موجود در محور با سرعت بیشتری در حال انجام است.