جلسه ستاد دهه فجر شهرستان گالیکش

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=104401کپی به کلیپ‌بورد

 حسن خسروی در جلسه برنامه‌ریزی دهه مبارک فجر شهرستان افزود: دهه مبارک فجر فرصتی برای تدوین و انتقال پیام و دستاوردهای انقلاب، ایجاد روحیه امید و خودباوری در بین مردم به‌ویژه نسل جوان است. 

وی گفت: با تشکیل ستاد دهه فجر و کمیته‌های مختلف، برنامه‌های دهه مبارک فجر در این شهرستان باید باشکوه‌تر از همیشه اجرا شود.

فرماندار گالیکش با اشاره به این مطلب که محوریت برگزاری مراسمات باید مساجد و مردم باشند خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی فقط هماهنگ‌کننده و کمک‌کننده به برنامه‌های مردمی دهه فجر، برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن آن برای ایجاد فضای پرنشاط و شاداب برای مردم باشند.

خسروی تأکید کرد: هر برنامه که در این ایام در سطح شهرستان گالیکش برگزار می شود باید با هماهنگی فرمانداری صورت گیرد همچنین سخنرانانی که به مراسمات شهرستان دعوت می‌شوند نیز باید با هماهنگی فرمانداری شهرستان دعوت شوند.

جلسه ستاد دهه فجر شهرستان گالیکش

 

جلسه ستاد دهه فجر شهرستان گالیکش

 

جلسه ستاد دهه فجر شهرستان گالیکش

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.