به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، حسن خسروی در این جلسه گفت: درباره زکات موارد بسیار فراوان و گفتنی زیاد است. حقیقت این است که ما درباره زکات ( در شرع مقدس) هم دستور داریم و هم اصرار وجود دارد.
وی ضمن تاکید بر مصرف زکات برای فقرا و نیازمندان افزود: بیشترین موارد زکات باید به مصرف نیازمندان برسد. در واقع از مهمترین ویژگیهای ممتازاسلام نیز همین توجه به همنوع یا به تعبیر امروزی حقوق بشر است. این امر در کاهش آسیبهای اجتماعی تاثیر دارد.
خسروی افزود: از دیگر آثار زکات می توان به تاثیر فردی و اجتماعی زکات اشاره کرد. قطعا زکات هم روی شخص زکات دهنده و هم روی جامعه تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت و همه از آثار و برکات آن بهره مند خواهند شد.
فرماندار گالیکش ضمن تاکید بر مشارکت عمومی در ترویج و تبلیغ این فریضه مهم الهی ادامه داد: برای دریافت زکات باید شوراهای زکات در روستاها با پیگیری بخشداران تشکیل شود.
همچنین مدیرکل کمیته امداد گلستان نیز در این نشست گفت: باید طوری برنامهریزی شود تا مصارف زکات پس از فقرزدایی و در صورت نیاز به پروژههای ضروری که منفعت جمع در آن باشد اختصاص یابد.
به گفته وی زکات در جامعه اسلامی باید از طرف حاکم اسلامی گرفته شود ولی متولیان امر به این نتیجه رسیدهاند که پرداخت زکات را به خود مردم واگذار کنند.
باغبانی خاطرنشان کرد: زکات یک امر الهی است و همه ازجمله مسئولان دستگاههای اجرایی نظیر جهاد کشاورزی، سازمان تبلیغات و دارایی میتوانند برای دریافت زکات و بازگو کردن احکام نقشآفرینی کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان تصریح کرد: سال گذشته 326 میلیارد ریال زکات در استان جمعآوریشده که 117 درصد نسبت به سال قبل رشد دارد.
وی افزود: 40 میلیارد ریال نیز از محل اهدای گوشت قربانی و نذورات مردم جمعآوری و بین نیازمندان استان توزیعشده است.
باغبانی با اشاره به اینکه استان گلستان 1650 نفر عامل و مبلغ زکات دارد گفت: 650 روستای گلستان فعال در امر اهدای زکات هستند.
وی اظهار داشت: بر اساس برنامهریزی انجامشده امسال زکاتهای جمعآوریشده 60 درصد برای محرومان و نیازمندان و 40 درصد در پروژههای عامالمنفعه هزینه خواهد شد.
دبیر شورای زکات استان گلستان بابیان اینکه حدود 11 درصد گلستانیها تحت پوشش هستند، ادامه داد : تعداد خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد خمینی (ره) استان گلستان 54 هزار و 400 خانوار با جمعیتی بالغبر 102 هزار نفر است
<!–[if gte mso 9]>