ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی بخش مرکزی گالیکش

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=104424کپی به کلیپ‌بورد

ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی بخش مرکزی گالیکش

 ایوب ابوالتختی بخشدار بخش مرکزی شهرستان گالیکش در این نشست با تشریح برنامه‌های کمیته روستائی در ایام الله دهه مبارک فجر از شوراهای اسلامی و دهیاران دعوت کرد با تشکیل کمیته فرعی در روستاها جشن های دهه مبارک فجر باشکوه برگزار شود.

 وی با تاکید بر لزوم تبیین دستاوردهای نظام در طول36 سال پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: برنامه‌های دهه فجر باید علاوه براینکه تجدید پیمانی دوباره با شهدا و امام راحل است باید از شادی و شادابی سرشار باشند و جشن گونه برگزار شوند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.