سند تحول گردشگری شهرستان گالیکش تدوین خواهد شد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102641کپی به کلیپ‌بورد

سند تحول گردشگری شهرستان گالیکش تدوین خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش حسن خسروی فرماندار گالیکش، صبح امروز در جلسه گردشگری شهرستان ضمن اعلام این خبر گفت: یکی از اولویت های اصلی شهرستان، بحث گردشگری است. باید دوستان در این زمینه کوشا بوده و برنامه داشته باشند. بحث گردشگری به جایی نخواهد رسید مگر آنکه یک اراده جمعی همراه با برنامه ریزی ایجاد شود تا در این زمینه به جایی برسیم.

وی در همین رابطه افزود: باید سند تحول گردشگری در اسرع وقت تهیه شود و در این زمینه کارگروه گردشگری می تواند بسیار موثر باشد. البته در این کار باید از افراد شاخص و تاثیر گذار از جمله اساتید دانشگاه و صاحب نظران  که دارای دانش وتجربه هستند استفاده شود.

وی در همین زمینه پیشنهادات جامعی را برای کارگروه مطرح نمود  که از جمله آنها می توان به تهیه تیزرها و فیلمهای تبلیغاتی با موضوع جاذبه های طبیعی و تاریخی منطقه و پخش آن در محلهای اسکان مسافرین، در نظر گرفتن 2 روستا به عنوان منطقه هدف گردشگری همراه با تدارک مکانهایی به عنوان محل اسکان مسافرین و تامین رفاهیات لازم ، استفاده از ظرفیت غذاهای محلی به عنوان اهرمی در راستای ارتقای گردشگری، استفاده از پتانسیل قومیتهای متنوع شهرستان و ورزش های بومی و محلی و … اشاره نمود.

وی در پایان گفت: نگاه ما باید توسعه شهرستان باشد و توسعه گردشگری و ارتقاء وضع موجود از آن جمله است .باید بحث گردشگری را جدی بگیریم و بنده هرچه در توان دارم در این زمینه بکار خواهم گرفت.

سند تحول گردشگری شهرستان گالیکش تدوین خواهد شد.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با همراهی معاون سیاسی فرماندار، بخشدار لوه و تنی چند از مدیران شهرستانی به‌مناسبت گرامیداشت روز شهردار با حضور در شهرداری گالیکش با ابراهیم فرامرزی شهردار این شهر دیدار و گفتگو کرد.
سرپرست فرمانداری گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار لوه، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان در آستانه نوروز به‌صورت میدانی از روند آماده سازی کمپ نوروزی هلال احمر و میراث فرهنگی در محل ورودی جنگل گلستان و نیز وضعیت آمادگی دیگر مراکز خدماتی بین راهی نظیر نمازخانه و سرویس بهداشتی راهدارخانه گلستان و مسجد خمبرآباد بازدید نمودند.
سرپرست فرمانداری گالیکش با همراهی سرهنگ فریدون جهان‌تیغ فرمانده انتظامی شهرستان و دیگر همراهان پیش‌ازظهر دیروز به‌مناسبت بزرگداشت روز شهید، در دیداری صمیمی از خانواده‌ شهیدان “محمود مزروعی و غلامرضا تشکری” دو تن از شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی این شهرستان تجلیل و تکریم نمودند.
طی مراسمی به مناسبت بزرگداشت روز شهید و سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام(ره)، گلزار شهدای شهر گالیکش با حضور فرماندار، فرماندهان سپاه و انتظامی، بخشدار مرکزی، مدیران و روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی و جمعی از شهروندان عطرافشانی و گلباران شد.
یازدهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گالیکش همزمان با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست عی‌اصغر طهماسبی استاندار گلستان و به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری گالیکش و دیگر اعضای شورای در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.