نشست صمیمی تنی چند از علما و ائمه جماعات گالیکش با سرپرست فرمانداری شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=136064کپی به کلیپ‌بورد

ظهر دیروز تنی چند از علما و ائمه جماعات شهر گالیکش با حضور در فرمانداری ضمن دیدار و نشست صمیمی با کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری شهرستان این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری شهرستان در نشستی صمیمی با علما و ائمه جماعات شهر گالیکش اظهار داشت: علما و روحانیت همیشه یاور و در کنار انقلاب بوده و هستند و این را با عمل خود به اثبات رسانده‌اند و حمایت آنها از دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی قابل تقدیر و ستایش است.

وی تصریح کرد: تاکنون تلاش‌های زیادی در جهت اجرای پروژه‌های عمرانی، خدماتی، صنعتی و کشاورزی، آموزشی و توسعه‌ای شهرستان صورت گرفته است، لذا امیدواریم در ادامه نیز بتوانیم با وحدت و انسجام و وفاق در دولت چهاردهم، شاهد تحقق پروژه‌های بیشتر در سطح این شهرستان باشیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.