حسن خسروی در جلسه ی cbrدر خصوص معلولان جسمی و حرکتی گفت: واقعیت این است که وقتی در جامعه معلول هست تمام جامعه از این موضوع رنج می برد و یک جامعه ناسالم و نازیبا را شاهد خواهیم بود. امکان ندارد که بحث معلولیت در جوامع ریشه کن شود ولی ما باید اقداماتی را انجام دهیم که حداقل یک امر عادی محسوب شود.
وی افزود: نجات یک معلول و آوردن او به اجتماع ، نجات یک خانواده و به تبع آن نجات یک جامعه است و منجر به داشتن جامعه ای شاد وسالم خواهد شد. اگر در خانواده ای معلول وجود داشته باشد تمام خانواده،نزدیکان و بستگان آن خانواده درگیر آن خواهند بود.
خسروی تصریح کرد: لازمه ی داشتن جامعه ای شاد این است که به معلولان رسیدگی کنیم. وظیفه ی مسئولان این است که به این موضوع اهمیت بدهند و پیگیر آن باشند. البته مهمترین بحث در این خصوص بحث فرهنگی است. باید برای همه جا بیفتد که مسئله معلولان مربوط به کل جامعه است و مسئله یک فرد و خانواده نیست.
وی ادامه داد: مسئله مهم بعدی ، بحث پیشگیری است که هم راحت تر و هم کم هزینه تر است. . با توجه به اینهمه پیشرفتی که امروزه در علم پزشکی وجود دارد می توان از بسیاری از ازدواج هایی که منجر به تولد فرزندان معلول خواهد شد جلوگیری نمود. می توان ژنهای معیوب را شناسایی و اصلاح کرد که قطعا با تمرکز در این بخش معلولیتها در جامعه کمتر خواهد شد.
بهزیستی و گروههای مردمی می توانند بخشی از فعالیتهای خود را در این زمینه متمرکز نمایند و انجام مشاوره های قبل و بعد از ازدواج می تواند به ایجاد یک جامعه سالم کمک نماید.
خسروی همچنین گت: بحث مبلمان شهری و مناسب سازی محیط شهرو روستا برای معلولان بسیار مهم بوده و در شهرستان ما کمتر به آن توجه شده است.مخصوصا شهرداری و شوراهای محترم باید در این زمینه جدی تر باشند و هزینه هایی را در این زمینه متقبل شوند.
وی در پایان با اشاره به سفارشات امیر المومنین علی(ع) و قرآن کریم در خصوص کمک به افراد آسیب پذیر گفت: نکند ما به وظایفمان در این زمینه خوب عمل نکنیم و نه تنها کار مناسبی را انجام نداده باشیم بلکه حقی هم از آنها ضایع بکنیم . من نگران این هستم که به وضع معلالان آنچنان که باید رسیدگی نشود.