پرداخت تسهیلات به کشاورزان آسیب دیده از سیل و زلزله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=103528کپی به کلیپ‌بورد

پرداخت تسهیلات به کشاورزان آسیب دیده از سیل و زلزله

حسن خسروی در جلسه ی استمهال وامهای کشاورزی با روسای بانکهای شهرستان گفت: کسانی که بدهی قبلی شان را پرداخت کرده اند و از سیل و خشکسالی آسیب دیده اند می توانند تا سقف 20 یلیون تومان تسهیلات کشاورزی با کارمزد 5 درصد دریافت نمایند.

وی افزود: بحثی که این هفته در استان مطرح شد در خصوص سیل و خشکسالی بود که مصوبات جلسه استانی به عنوان بخشنامه تلقی گردیده و مدیران بانکهای استان نیز پذیرفتند که این کار را انجام دهند.

آقای خسروی گفت: در همین خصوص لازم است بانکها لیست شان را به فرمانداری اعلام کنند تا در کارگروه مطرح و بررسی کنیم و در صورت تایید نهایی جهت تعیین تکلیف به بانکهای شهرستان معرفی نماییم.

پرداخت تسهیلات به کشاورزان آسیب دیده از سیل و زلزله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.