کاروان تدارکاتی موکب حسین بن علی(ع) گالیکش به کربلای معلی اعزام شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=130386کپی به کلیپ‌بورد

کاروان تدارکاتی موکب حسین بن علی(ع) گالیکش به کربلای معلی اعزام شد

کاروان
تدارکاتی موکب حسین بن علی(ع) گالیکش با بدرقه فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان
و خادمین موکب به کربلای معلی اعزام شد.

 

به
گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان
بعدازظهر سه‌شنبه ۳۱
مرداد ماه در حاشیه این مراسم اظهار داشت: بحمدالله امروز کاروان تدارکاتی و پشتیبانی
موکب حسین بن علی(ع) گالیکش با یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم برنج، یک تن گوشت، ۷۰ کیسه آرد، ۳۰ کیلو روغن و سایر اقلام مورد
نیاز موکب توسط ۶
دستگاه کامیون و کامیونت و یک دستگاه نانوایی سیار با بدرقه تعدادی از مسئولین و نیروهای
مردمی عازم کربلای معلی شدند.

 

فرماندار
گالیکش افزود: با استقرار اعضای موکب حسین بن علی(ع) این شهرستان در عمود ۱۴۰۳، خادمین ابا عبدالله الحسین
آماده خدمتگزاری به زائرین عزیز در اربعین حسینی خواهند شد.

کاروان تدارکاتی موکب حسین بن علی(ع) گالیکش به کربلای معلی اعزام شد

 

کاروان تدارکاتی موکب حسین بن علی(ع) گالیکش به کربلای معلی اعزام شد

 

کاروان تدارکاتی موکب حسین بن علی(ع) گالیکش به کربلای معلی اعزام شد

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.