گالیکش دومين شهرستان گردشگري استان ‌از نظر ماندگاري مسافر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112469کپی به کلیپ‌بورد

گالیکش دومين شهرستان گردشگري استان ‌از نظر ماندگاري مسافر است

فرماندار گالیکش در جلسه ساماندهی خانه مسافر این شهرستان گفت: گالیکشدومين شهرستان گردشگري استان ‌از نظر ماندگاري مسافر
است و در بازدید مسافرین از اماکن گردشگری و تفریحی در رتبه سوم استانی
قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گالیکش حسن خسروی فرماندار
شهرستان در این جلسه که ظهر امروز با حضور بخشدار لوه و رییس میراث فرهنگی،گردشگری
و صنایع دستی شهرستان گالیکش در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: مسیر
عبوری مسافرین در طول شهرستان گالیکش از بقیه شهرستان‌ها بیشتر است و منابع و
جاذبه‌های گردشگری گالیکش خیلی مهم و چشمگیر هستند.

وی تصریح کرد: باید همت ما بر این باشد که نقص‌ها و کاستی‌ها را با اقامت
بیشتر مسافرین جبران کنیم.

فرماندار گالیکش بیان کرد: ما مسئول جان و امنیت مردم هستیم و در این
زمینه پشتیبانی کامل می‌کنیم که امنیت و ایمنی لازمه کار است.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات این است که خود مسافرین می‌خواهند در
جاهای گمنام اسکان داده شوند و باید در این زمینه مردم را متقاعد کنیم.

خسروی افزود: موضوع اسکان مسافرین و خانه مسافر جنبه فرهنگی دارد و در
این خصوص باید آموزش دهیم و اعتماد مردم را جلب کنیم.

لازم به ذکر است در این جلسه مصوب شد دهیاران از نرم‌افزار سامانه
خانه مسافر جهت ثبت آمار مسافرین و همچنین خانه‌های مسافر استفاده نموده و درخصوص
قیمت‌گذاری‌‌های خانه‌های استیجاری و شناسایی منازل اقامتی و نفرات مسافربر
اقدامات لازم صورت پذیرد.

گالیکش دومين شهرستان گردشگري استان ‌از نظر ماندگاري مسافر است

 

گالیکش دومين شهرستان گردشگري استان ‌از نظر ماندگاري مسافر است

 

گالیکش دومين شهرستان گردشگري استان ‌از نظر ماندگاري مسافر است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با همراهی معاون سیاسی فرماندار، بخشدار لوه و تنی چند از مدیران شهرستانی به‌مناسبت گرامیداشت روز شهردار با حضور در شهرداری گالیکش با ابراهیم فرامرزی شهردار این شهر دیدار و گفتگو کرد.
سرپرست فرمانداری گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار لوه، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان در آستانه نوروز به‌صورت میدانی از روند آماده سازی کمپ نوروزی هلال احمر و میراث فرهنگی در محل ورودی جنگل گلستان و نیز وضعیت آمادگی دیگر مراکز خدماتی بین راهی نظیر نمازخانه و سرویس بهداشتی راهدارخانه گلستان و مسجد خمبرآباد بازدید نمودند.
سرپرست فرمانداری گالیکش با همراهی سرهنگ فریدون جهان‌تیغ فرمانده انتظامی شهرستان و دیگر همراهان پیش‌ازظهر دیروز به‌مناسبت بزرگداشت روز شهید، در دیداری صمیمی از خانواده‌ شهیدان “محمود مزروعی و غلامرضا تشکری” دو تن از شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی این شهرستان تجلیل و تکریم نمودند.
طی مراسمی به مناسبت بزرگداشت روز شهید و سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام(ره)، گلزار شهدای شهر گالیکش با حضور فرماندار، فرماندهان سپاه و انتظامی، بخشدار مرکزی، مدیران و روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی و جمعی از شهروندان عطرافشانی و گلباران شد.
یازدهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گالیکش همزمان با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست عی‌اصغر طهماسبی استاندار گلستان و به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور کمال ابراهیمی سرپرست فرمانداری گالیکش و دیگر اعضای شورای در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.