فرماندار
گالیکش در جلسه کارگروه آردونان شهرستان گفت: در مدیریت نانواییها باید ضمن بررسی
همه جوانب، مکانیسمی طراحی شود که لحظه ای نان مردم قطع یا با کمبود مواجه نشود.
به گزارش
روابط عمومی فرمانداری شهرستان گالیکش، علیاصغر میرزایی فرماندار شهرستان در جلسه
کارگروه آردونان شهرستان که صبح شنبه (21تیرماه ) در سالن جلسات فرمانداری برگزار
شد، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اهمیت رعایت بهداشت و سلامت نان،
بخشداران و دهیاران با دقت و حساسیت
بالایی بر فعالیت نانواییها در سطح روستاهای شهرستان نظارت کافی داشته باشند.
فرماندار گالیکش با اشاره به
اهمیت کیفیت آرد افزود: باید سازوکارهای لازم در جهت انجام آزمایشات کیفیت آرد تولیدی
کارخانه ها در آزمایشگاههای صمت و غیره از نظر رطوبت و … صورت گیرد و در هر جلسه
نتایج آن در کارگروه آرد و نان شهرستان قرائت شود.
میرزایی تصریح کرد: مراحل تهیه خمیر
و نحوه خمیرگیری در نانواییها باید به صورت مداوم مورد بررسی و نظارت قرار گیرد و
برای بالا بردن سطح اطلاعات در زمینه تهیه و طبخ نان با کیفیت، دورههای آموزشی
نیز برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه نان از مهمترین
نیازها و قوت غالب مردم است، خاطرنشان کرد: با نانواییهای متخلف مطابق با قوانین
و مقررات برخورد شود و در صورت مشاهده تکرار تخلفات، نسبت به کاهش سهمیه آرد و تعطیلی
واحد خاطی و استفاده از نانواییهای سیار جایگزین اقدامات لازم صورت گیرد.
رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان
گالیکش ضمن تأکید بر لزوم استفاده از دستگاه کارتخوان در خبازیها افزود: برای
جلوگیری از تشکیل صف در نانواییها باید تمهیداتی برای ایجاد روش شماره دهی و نوبت
دهی با رعایت موارد بهداشتی و سلامت در نظر گرفته شود.
فرماندار گالیکش در ادامه گفت: فلسفه
تشکیل کارگروه آرد و نان در شهرستان باید این باشد که نان با کیفیت بهداشتی، سالم
و راحت در اختیار مردم قرار گیرد و از ملاحظه کاری و اغماض در برخورد با نانواییهای
دارای مشکل بهداشتی و سلامت خودداری شود. زیرا مهمترین مسئله منافع و سلامت مردم
است.
میرزایی در پایان بر بررسی،
نظارت و کنترل بیشتر نانواییها در روستاهای سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: ادارات
متولی آرد و نان باید با بخشداران در هماهنگی و تعامل کامل باشند. همچنین انتخاب و
تغییر روز تعطیلی نانواییها نیز باید بر اساس نظر اهالی آن محل و همچنین نظر
بخشداران در روستاها تعیین گردد.