حضور خانواده شهید مصیب پیری بر سر مزارش در دانشگاه علوم قرآنی آمل

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=135907کپی به کلیپ‌بورد

در نخستین ساعات صبح امروز فرماندار گالیکش به‌همراه سرهنگ ممشلی نماینده سپاه و قزلسفلو رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و دیگر همراهان، خانواده شهید جاویدالاثر تازه شناسایی شده گالیکشی شهید «مصیب پیری زیرکوهی» را در سفر به مزار مطهر آن شهید واقع در دانشگاه علوم قرآنی شهر آمل همراهی نمودند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، محمدرضا میرنیا فرماندار شهرستان در این مراسم ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم، از همه مسئولین شهرستان آمل، رزمندگان و خانواده‌های معظم شهدا و سرداران حاضر در این برنامه که به بهترین شکل ممکن اقدامات فرهنگی متنوعی برای این شهید والامقام انجام داده‌اند، از طرف مردم گلستان و اهالی و مسئولین شهرستان گالیکش تقدیر و تشکر نمود.

گفتنی است در این مراسم که با استقبال مسئولین شهرستان آمل همراه بود، سردار میرشکار، سردار کوهستانی، سردار کوهی، حسینی رئيس دانشگده علوم قرانی آمل، دنیکوب رئیس حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید استان گلستان و جمع کثیری از اقشار مختلف مردم آمل و ۲ برادر و یک خواهر و جمعی از اقوام شهید پیری نیز حضور داشتند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گالیکش در سال جدید در نشستی به ریاست فرماندار و با حضور معاون سیاسی فرماندار، بخشداران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، شهردار صادق آباد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر اعضای این شورا در محل دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
سرپرست‌ فرمانداری شهرستان گالیکش در سه‌شنبه‌های مردمی، ضمن دیدار و گفتگو با جمعی از مراجعه کنندگان و شهروندان، به خواسته‌ها و مطالبات ارائه شده از سوی آنها پاسخ گفت.
فرماندار گالیکش به‌همراه معاون سیاسی فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر حراست فرمانداری و رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در بازدیدی سرزده از دو واحد بومگردی فعال در بخش مرکزی این شهرستان واقع در روستاهای قلی‌تپه و سرچشمه سرکشی کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “صبح عالی” سیمای گلستان به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های عمرانی، زیرساختی، اجتماعی و اقتصادی مجموعه شهرستان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” در سال پیش‌رو پرداخت.
سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش صبح امروز در قالب برنامه یکشنبه‌های پیگیری خود با حضور در استانداری با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان دیدار و در خصوص مسائل مختلف این شهرستان گفتگو کرد.