دیدار مدیر و مدیر عامل کارخانه سیمان با فرماندار

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107379کپی به کلیپ‌بورد

دیدار مدیر و مدیر عامل کارخانه سیمان با فرماندار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گالیکش، مدیر و مدیرعامل کارخانه سیمان پیوند با خسروی فرماندار در محل دفتر ایشان دیدار و گفتگو نمودند.

در این نشست مدیر عامل کارخانه سیمان با فرماندار شهرستان ، به منظور بررسی مسائل و مشکلات کارخانه سیمان بحث و تبادل نظر نمودند.

فرماندار با اشاره به پتانسیل های موجود تولیدی و صنعتی حوزه شهرستان ، بیکاری جوانان را یکی از دغدغه های مهم اهالی شهرستان ذکر کرده و خواستار جذب نیروهای بومی شهرستان از طرف مدیران مراکز تولیدی و صنعتی شده و همچنین بر رعایت عدالت در جذب نیرو از بین روستاها ، شهرها و مناطق مختلف شهرستان از سوی مدیر عامل و مدیر کارخانه سیمان شهرستان شدند.

دیدار مدیر و مدیر عامل کارخانه سیمان با فرماندار

 

دیدار مدیر و مدیر عامل کارخانه سیمان با فرماندار

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.