شستشوی و گندزدایی مخزن آب شرب شهری گالیکش

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109939کپی به کلیپ‌بورد

شستشوی و گندزدایی مخزن آب شرب شهری گالیکش

 رییس اداره آب و فاضلاب شهر گالیکش از شستشوی دیوارها، کلرزنی و گندزدایی مخزن 5 هزار مترمکعبی آب شرب این شهر خبر داد.

به گزارش “روابط عمومی فرمانداری گالیکش ” مظاهر ملکان در این خصوص گفت: در راستاي ارتقاء سطح كيفي و بهداشتي منابع آب مصرفي و به منظور اطمينان از سلامت آب آشاميدنی و مطابق برنامه دفتر کنترل کیفی مخزن 5 هزار متر مکعبی این شهر شستشو و گندزدایی شد.

وی افزود: با هماهنگی معاونت بهره برداری و به منظور افزایش کیفیت آب شرب این امور اقدام به شستشوی و گندزدایی مخزن و شبکه های توزیع آب شرب نموده که این امر بدون قطع آب شرب انجام شده است.

ملکان تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت ساکنان شهر گالیکش و در راستای بهبود و حفظ شاخصهای کیفی آب شرب عملیات شستشوی مخازن ذخیره آب آشامیدنی به صورت دوره ای و هر شش ماه یکبار انجام می شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهر گالیکش در ادامه با اشاره به مشکل کم آبی در استان بر رعایت مصرف و صرفه جویی تاکید کرد و از شهروندان خواست به صورت منطقی آب را مصرف کنند.

شستشوی و گندزدایی مخزن آب شرب شهری گالیکش

 

شستشوی و گندزدایی مخزن آب شرب شهری گالیکش

 نقل از : نیلکوه

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.