شرایط آب بخش لوه بحرانی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103151کپی به کلیپ‌بورد

شرایط آب بخش لوه بحرانی است

 در جلسه ای که صبح امروز به منظور حل مشکل آب بخش لوه در دفتر فرماندار تشکیل شد،حسن خسروی گفت:شرایط آب بخش لوه بحرانی است ومردم از این بابت نگران هستند. البته این بحران در تمام کشور وجود دارد. باید با مدیریت صحیح و اتخاذ راهکار مناسب نسبت به تامین آب شرب مردم این منطقه اقدام شود.

وی افزود: حفر چاه عمیق نیاز به مجوز داشته و طول می کشد، اما با همکاری مدیران استانی این مجوز در کوتاهترین زمان ممکن صادر شد و پیمانکار نیز تمام نجهیزاتش را پای کار آورده است و قاعدتا بایستی تا 50 روز دیگر کار به اتمام برسد. انشاء ا.. با پایان گرفتن کار ، مشکلات ما نیز تا حدودی در این بخش حل خواهد شد.

 آقای خسروی ادامه داد: داشتن آب خوب ،سالم،بهداشتی و با کیفیت مناسب حق شماست اما اکنون شرایط بحرانی است و در چنین وضعیتی باید به دنبال راه حل بود و اگر بخواهیم از این شرایط عبور کنیم ، صبر و حوصله و همکاری شما ضروریست.

وی در پایان بر حل سریع مشکلات مردم تاکید کرده و از رایزنی برای اجرای برنامه های جامع تر این حوزه در آینده خبر داد.

شرایط آب بخش لوه بحرانی است

شرایط آب بخش لوه بحرانی است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.