بازدید فرماندار گالیکش از روند ساخت و تکمیل دو واحد بومگردی در بخش لوه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=135086کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار شهرستان گالیکش با همراهی ابراهیمی معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار، جعفریان بخشدار لوه و مدیر حراست فرمانداری از روند ساخت دو واحد بومگردی در دو روستای کرنگ کفتر و چقر بش قارداش از توابع بخش لوه این شهرستان بازدید کرد.

فرماندار شهرستان گالیکش با همراهی ابراهیمی معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار، جعفریان بخشدار لوه و مدیر حراست فرمانداری از روند ساخت دو واحد بومگردی در دو روستای کرنگ کفتر و چقر بش قارداش از توابع بخش لوه این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، محمدرضا میرنیا فرماندار شهرستان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: شهرستان گالیکش از نظر گردشگری و طبیعت گردی از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و وجود تعداد قابل توجهی از بومگردی‌ها و اقامتگاه‌های گردشگری در این شهرستان، گالیکش را به‌عنوان‌ قطب گردشگری و بومگردی استان معرفی کرده است.

وی افزود: دهیاری‌ها با ورود و مشارکت در ساخت پروژه‌های گردشگری در روستاها نظیر بومگردی‌ها، واحدهای اقامتی و جاذبه‌های گردشگری می‌توانند ضمن درآمدزایی دهیاری به رونق اقتصادی روستائیان نیز کمک کنند.

گفتنی است این دو بومگردی با ایده بخشداری لوه و به همت دهیاری‌های کرنگ کفتر و چقر بش قارداش در دست اقدام قرار گرفته و بزودی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.