نشست رئیس دادگستری و دادستان گالیکش با سرپرست‌ فرمانداری شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=136097کپی به کلیپ‌بورد
رئیس دادگستری گالیکش با همراهی دادستان این شهرستان صبح امروز با حضور در فرمانداری با کمال ابراهیمی سرپرست جدید فرمانداری گالیکش دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دادگستری گالیکش با همراهی دادستان این شهرستان صبح امروز با حضور در فرمانداری با کمال ابراهیمی سرپرست جدید فرمانداری گالیکش دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، کمال ابراهیمی در این نشست صمیمی ضمن قدردانی از حضور بذری رئیس دادگستری و جباری دادستان عمومی گالیکش اظهار داشت: توفیق خدمت به مردم در هر مقام و جایگاهی یک نعمت بزرگ است و از بالاترین عبادت‌ها محسوب می‌شود. از طرفی مسئولیت‌ و مقام یک عنوان فانی و تمام شدنی است، لذا بهترین کار این است که از این فرصت پیش آمده برای خدمتگزاری خالصانه و صادقانه به مردم استفاده شود.

ابراهیمی تصریح کرد: تعامل و همراهی دستگاه قضا با دستگاه‌های دولتی و اجرایی در سطح شهرستان، امنیت پایدار، توسعه، پیشرفت و آبادانی را تسریع و تضمین خواهد بخشید.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.